top of page

LA MANGA DEL MAR MENOR

La Manga & Mar Menor

Mar Menor havet fremstår som en lille sø og er kun 8 meter dyb på det dybeste sted og med en gennemsnitsvandtemperatur på 17 grader over hele året. På den modsatte side af La Manga-tangen finder du 22 km sandstrand mod Middelhavet. Lejligheden er placeret 15 km ude af La Manga-tangen med direkte adgang til både Mar Menors og Middelhavets strande.

Ud over at være det område i Spanien med flest solskinstimer er La Manga kendt for sine mange golfbaner, herunder 3 officielle mesterskabsbaner.

På La Manga og i nærheden af lejlighenden finder du altid en masse muligheder for at udforske strande, natur, sport og byer. Læs mere nedenfor.

 

Om området

Murcia er grundlagt tilbage i 831 og byder på en lang række seværdigheder uanset man er på udkig efter kulturelle oplevelser eller shopping. Læs mere om Murcia her.

Cartagena er en af de ældste byer i regionen og en stolt havneby. Ligger tæt på lejligheden og giver mange oplvelser. Læs mere om Cartagena her.

Lorca er et kulturelt center i regionen og nemt at komme til fra La Manga og lejligheden. Læs mere om Lorca her.

 

Caravaca de la Cruz er et mix af historiske møder med stor hellig betydning for kristendommen. Læs mere om Caravaca de la Cruz her

bottom of page